Web Analytics Made Easy - Statcounter

جشنواره ۳۷ تئاتر فجر قصد دارد از رویا تیموریان، رضا بابک، هوشنگ توکلی و محمدامیر یاراحمدی تقدیر کند. ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۵ فرهنگی تلویزیون ، سینما و تئاتر نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، جشنواره تئاتر فجر طبق سنت همه ساله خود قصد دارد مراسم بزرگداشت رویا تیموریان، رضا بابک، هوشنگ توکلی و محمدامیر یاراحمدی برای یک عمر فعالیت هنریشان در عرصه تئاتر برگزار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضا بابک، متولد 1324 و دانش‌آموختهٔ رشتهٔ بازیگری و کارگردانی است که بابک فعالیت هنری خود را با بازی در تئاتر و با تأسیس اولین گروه هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز کرده است. بابک با فیلم سینمایی «چریکه تارا» بهرام بیضایی  نیز وارد قاب تصویر شد. آخرین حضور مهم رضا بابک در عرصه تئاتر به نمایش ”هملت شازده کوچولوی دانمارک» در تماشاخانه ایرانشهر در سال 1388 است.

رؤیا تیموریان متولد 1338  دانش‌آموخته تئاتر از دانشکده هنرهای دراماتیک است. «ماهی سیاه کوچولو»، «تندس» و «کتیبه» به کارگردانی منیژه محامدی، «آبی به رنگ دریا»، «مریم و مرداویج»، «تولد»، «ادیپوس» و «باغ آلبالو» به کارگردانی رکن الدین خسروی، «معرکه در معرکه» به کارگردانی سیاوش طهمورث، «بینوایان» به کارگردانی بهروز غریب‌پور، «شمس»، «هرا»، «عروسی خون» و «خانه برناردا آلبا» به کارگردانی علی رفیعی، «پنج ثانیه برف» از مهمترین آثاری است که این هنرمند در آن ایفای نقش کرده است.

هوشنگ توکلی زاده 1327، بازیگر و کارگردان بازی در تئاتر را از سال 1346 و همچنین حضور در مقابل دوربین را از سال 1355 با فیلم کوتاه زنده به گور کاری از سیامک بیات تجربه کرد. وی از فعالان تئاتری پس از انقلاب است. دونده نوشته محسن یلفانی در سال 1358 در تئاتر شهر به کارگردانی او اجرا می‌شود. آقای توکلی در سال‌های گذشته بیشتر در حوزه سینما و تلویزیون فعالیت داشته است.

محمدامیر یاراحمدی متولد  1338‏، برنده جایزه‌ی نمایشنامه‌‌نویسی بیست و دومین جشنواره‌ی بین المللی تئاتر فجر برای نمایش‌نامه‌ی تیغ کهنه است. آقای یاراحمدی نویسندگی و کارگردانی آثاری چون «وقت خواب ماهی‌ها»، «تلفن مشترک»، «تیغ کهنه»، «اعترافاتی در باره‌ زنان»، ««شکارگاه ممنوع»، «بیوه‌های غمگین سالار جنگ»، «طپانچه‌های خانم» است.

جشنواره 37 تئاتر فجر از 22 بهمن ماه در شهر تهران با دبیری نادر برهانی مرند برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

R1369/P1439/S4,34/CT1 واژه های کاربردی مرتبط جشنواره تئاتر فجر تئاتر

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جشنواره تئاتر فجر تئاتر جشنواره تئاتر فجر تئاتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۰۹۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطار جشنواره هنرهای نمایش کانون همدان در ایستگاه آخر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان در این مراسم گفت: یک نوجوان و جوان ایرانی منفعل نیست و به آنچه در پیرامون خود می‌گذرد اشراف و آگاهی و نگاه عمیق دارد.

ابراهیمی‌هژیر افزود: نمایش‌های شما امروز نشان داد که کودک و نوجوان ایرانی انزجاز عمومی مردم جهان از صهیونیست را از طریق رسانه‌های خود درک می‌کند و می‌بیند و می‌شنود.

او تأکید کرد: حقانیت جمهوری اسلامی در دفاع از مظلومان، کودکان، پیران و زنان را درک می‌کند.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس نیز گفت: هنر یعنی انسان خود را در اقیانوس بیکران الهی ببیند و دیگران را نیز همراه خود کند و هنرمند واقعی باید این ویژگی را داشته باشد.

حمیدرضا حاجی بابایی افزود: از میان هنرها، تئاتر هنری است که انسان حرارات، هیجان و پیام بازیگر و متن داستان را به خوبی حس  و با آن ارتباط برقرار می‌کند.

او با بیان اینکه امروز در کشور ما هنر حرف اول را می‌زند، تأکید کرد: باید کشف استعدادها در زمینه هنر از کودکی آغاز شود و اگر این اتفاق بیافتد تا پایان همراه او  خواهد بود زیرا در لوح وجود او ماندگار شده است.

در این مراسم بیانیه هیئت داوران از سوی احمد بیگلریان، پیشکسوت تئاتر و داور این دوره از جشنواره قرائت شد و با رای و نظر داوران نمایش‌های برگزیده در بخش تئاتر کانون، قیچی که دنبال کار می گشت به مربیگری  محمدجواد بختیاری از مرکز ۳ همدان، آه سرزمین من به مربیگری نوشین بیگلریان از مرکز ۳ همدان و نمایش برگزیده بخش آزاد، نمایش قصه پر غصه از کبودرآهنگ معرفی شدند که به مرحله کشوری هنرهای نمایشی کانون راه پیدا کردند.

۱۰ گروه نمایشی در این جشنواره شرکت کرده بودند که ۶ گروه کانونی و ۴ گروه در بخش آزاد بودند.

دیگر خبرها

  • گروه محوری را در دستور کار این دوره از جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد قرار دادیم
  • گروه‌محوری در دستور کار جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد قرار دارد
  • محلات میزبان جشنواره منطقه‌ای تئاتر خیابانی
  • برگزاری جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد در بافق
  • اعلام آمار فروش سالن‌های دولتی تئاتر
  • کدام نمایش‌ها در مونودرام خوزستان به صحنه می‌آیند؟
  • راهیابی نمایش خسوف از کاشان به جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • قطار جشنواره هنرهای نمایش کانون همدان در ایستگاه آخر
  • «تله موش» روی صحنه می رود
  • از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»